Det sker

 • Fre, 26.10.2018 16:30 - 21:00

  Fredagshejk for trop og de ældste juniorer. Dagen inden gruppeweekendturen.

  Troppen skal på et udfordrende spejderløb fredag eftermiddag. De ender ude ved spejderhytten, hvor gruppeweekendturen afholdes.

 • Lør, 27.10.2018 10:00 - Søn, 28.10.2018 10:00

  Den årlige gruppeweekendtur er lige om hjørnet og du skal med.

  HVAD: Hyttetur for alle spejdere i Jon Litle Sø. Vi skal på spejderløb, hygge, være en masse ude i naturen og lære hinanden endnu bedre at kende på tværs af grenene.

  HVORNÅR: Lørdag d. 27. oktober kl 10:00 til søndag d. 28. oktober kl 10:00.

  HVOR: Spejderhytten "Posthuset", Vildfogedvej 1, 2970 Hørsholm

  PRIS: 300 kr, som betales ved tilmelding senest 22. oktober.

  MEDBRING: Uniform og tørklæde, tøj til vejret, sovepose, spisegrej og viskestykke, lommelygte og toiletgrej.

  Forældrehjælp: Vi gentager succesen med forældrehjælp i køkkenet og håber at 1-2 af jer har lyst til at agere madmor m/k i løbet af dagen. Det drejer sig om at gøre klar til frokost og frugt, kokkerere aftensmaden og evt bage en kage til aftenhyggen. I kan melde jer samtidig med tilmeldingen af spejderen.

 • Lør, 03.11.2018 09:15 - 15:00

  Øresund Division holder igen i år Novemberdag på Gurredam i Helsingør, som er et løb for især minier og juniorer, hvor I kommer til at være sammen med andre spejdergrupper fra Nordsjælland. Temaet i år er Olsenbanden, så find jordemordertasken, gummihandskerne, talkumpulveret og stetoskopet frem og glæd, for det bliver skide godt.

  Mødetidspunktet er for Jon Litle kl. 9:10-9:15. Det er meget vigtigt, at I kun kommer i ca. det interval, da der ankommer mange spejdere på et meget kort tidsrum. I forlængelse af dette er det vigtigt at vide, at afleveringszonen er en "kys-og-kram"-zone. Det er derfor vigtigt at I ikke vil holde parkeret her. I kan med fordel arrangere noget samkørsel internt, så vi formindsker trafikken på Gurre. Hvis der er nogle forældre, der kunne tænke sig at stå på post, må I meget gerne melde tilbage om dette, og I det tilfælde er der selvfølgelig nogle parkeringspladser lidt længere væk hvor man må holde.

  Se også meget gerne vedhæftede fil med den officielle invitation.

  Mvh Lederne